Isten tenyerén

Isten tenyerén
"Életem ott van Isten tenyerén azért nem félek én. Bármi fáj nekem, mosolyog a szemem. Száz jajszó között is bízom vakon, hitem fel nem adom. Rám törhet vadul ezer baj, veszély, Isten így szól: Ne félj! Miért is? Mitől is félhetnék én? az Isten tenyerén!"

2011. június 5., vasárnap

Esküvőn jártunk

Tegnap esküvőn jártunk. Egy kedves, gimis barátom nősült. Nagy öröm volt velük együtt ünnepelni. A lakodalom egy gyönyörű tanyán volt, ahol egy tóban hattyúk, vadkacsák és egyebek élnek. Ez volt az első látvány, ami megérkezésünkkor fogadott minket. A gyerekek nagyon élvezték. Az esküvő után Jankának sikerült elkapni a menyasszony csokrát! Teljes boldogság volt ez neki. :-)




A lakodalom nagyon jó hangulatban telt. Az ételek fantasztikusak voltak, a zenekar jól játszott. Voltak vicces pillanatok, mikor pl. Márti az üveg hamutartót tányérnak nézte, és beletette a pogácsáját :-) ... meg Klári oly nagyon éhes volt a vacsorára már, hogy nem volt türelme kanalazni a levest, hanem két kézzel tömte a szájába (az asztal alját elképzelhetitek...). Janka teljesen rátapadt az ifjú párra (ahogy azt ilyenkor szokta), és megtáncoltatta őket, fényképezkedett velük, folyton a nyomukban volt. Márti és Barni talált egy velük egykorú testvérpárt, egész este együtt játszottak. Nagyon jót táncoltunk. Klári élvezte a legjobban. Addig nem hagyta abba, amíg már minden második lépésnél el nem esett... 10 órakor hozták a tortát (csokis, túrós, epres, áfonyás), ebből még ettünk, aztán elköszöntünk az ifjú pártól.
Az esemény egyik különlegessége az volt, hogy a barátnőm volt a vőfély. Hát, minden szkeptikusnak elmondanám, hogy nő létére piszok jól csinálta a dolgát. Kedvesen és határozottan intézte az intézendőket, vezényelte az eseményeket. Minden házasodni készülőnek csak ajánlani tudom őt! :-)
Köszönjük ezt a csodás napot, hogy együtt örülhettünk velük! :-)


gimis "bandánk" családostul :-)

1 megjegyzés:

  1. Mondtam a keresztapádnak, hogy keresheti a "parasztot" Jankának, mert már menyasszonyi csokra van...........

    VálaszTörlés