Isten tenyerén

Isten tenyerén
"Életem ott van Isten tenyerén azért nem félek én. Bármi fáj nekem, mosolyog a szemem. Száz jajszó között is bízom vakon, hitem fel nem adom. Rám törhet vadul ezer baj, veszély, Isten így szól: Ne félj! Miért is? Mitől is félhetnék én? az Isten tenyerén!"

2012. július 15., vasárnap

Továbbra is élvezzük a nyarat :-)

Ezen a héten sem unatkoztunk :-)
Hétfőn sógoromék jöttek el hozzánk a két gyerkőcükkel. A törpék nagyon élvezték a közös játékot, és este még szalonnát is sikerült sütnünk.



Kedden volt a 13. házassági évfordulónk, amit finom ebéddel és fészer-bővítéssel ünnepeltünk meg. A fészerben eddig csak a tűzifánknak jutott hely, de most, hogy duplájára nőtt, így már a bringáink meg a tyúkeledel is belefér. Barni ügyesen segített apjának a tetőn felrakni a hullámpalát. :-) Már nagyon aktuális volt ez az "építkezés", mindannyiunknak örömére szolgál, hogy közös munkával elkészült. :-)


a kis izmos :-)

ez a gyerek még ilyen maszatosan is szép :-)

Szerdán "vödör usziban" = élményfürdőben voltunk a gyerekek nagy örömére. A két nagy élvezettel ugrált az ugródeszkáról a 3 m mély vízbe, meg csúszdázott, a két kicsi pedig felfedezte, hogy a karúszóikkal egyedül is tudnak lebegni, sőt, úszni a vízben. Szóval ismételten megérte elmenni. Bár éjszaka Klári elkezdett ordítani, hogy fáj a füle... összeszedett valami bacit, mert a füle és a szeme is begyulladt (azóta már jól van). 
Csütörtökön nagy útra indultunk: a cél a budapesti állatkert volt. Most az egyszer vittünk magunkkal babakocsit is, így egyszerre csak egy gyereket kellett cipelni, mert váltogatták egymást a kocsiban. Hosszú időt töltöttünk a Varázshegyben, ahol pl. 3D-s filmeket is megnéztünk (a kicsinek ez elég félelmetes volt: Márti: - Anya! Mi most hol vagyunk? A vízben? .... Jajj, nehogy rám lépjen a dínó!!!! stb...) De élvezettel nézték a kacsákat, teknőcöket, egereket, madarakat meg a többi nagy állatot is. Tetszett nekik a villamosozás is és már a buszon sem volt balhé. Szóval ez egy fárasztó, de élménydús nap volt mindenki örömére :-)










a bálna szívében  :-)








Lehet, hogy elfáradtak?

Pénteken itthon tettünk-vettünk, játszottunk, pihentük az előző nap fáradalmait (mivel igen későn értünk haza). Délelőtt Márti leesett a galéria létrájáról, és jól beütötte a keresztcsontját, meg a fejét is.Vérezni nem vérzett sehol, de fájlalta a fülét, így elvittem az orvoshoz: röntgen, sebészet... enyhe agyrázkódás, de a fülének nem történt baja, csontja sem tört, nem is repedt. Angyalok vigyáztak ismételten erre a folyton mászó gyerekre :-)
Szombaton Tahiba mentünk, ahol ismételten egy napot együtt töltöttünk az én nagycsaládommal. Jókat beszélgettünk, játszottunk. Jó volt látni a jelenlévőket, pocakosokat, újszülötteket, aprókákat, nagyocskákat, idősebbeket, szóval mindenkit. és még a gyerekkorunk is felidéződőtt, mert este nagynéném bábozott a kis- és nagy :-) gyerekeknek.
Mivel zárhatnám? Ezen a héten sem unatkoztunk :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése