Isten tenyerén

Isten tenyerén
"Életem ott van Isten tenyerén azért nem félek én. Bármi fáj nekem, mosolyog a szemem. Száz jajszó között is bízom vakon, hitem fel nem adom. Rám törhet vadul ezer baj, veszély, Isten így szól: Ne félj! Miért is? Mitől is félhetnék én? az Isten tenyerén!"

2021. július 9., péntek

Geocaching - Óhuta

 Családi látogatás közben mentünk el Óhutára. Egyszer jó régen már jártunk ebben a gyönyörű kis falucskában, most geoládákat keresni indultunk ide. 

Nagyon meleg volt, és erdei sétára gondoltunk, hogy vár ránk, ezért nem esett túl jól, hogy az út elején végig a fejünkre tűzött a nap. Örültünk, mikor végre beértünk a fák alá. Csillag nagyon ügyesen sétált mellettünk, de aztán sokat vittük is, mert elfáradt. Nagyon tetszett neki a sok fa, mohos kő. Klári látott egy őzet, és láttunk egy vaddisznótanyát is egy magasles közelében. A megadott jelzés egy helyen mintha másfelé indult volna, aztán meg elfogyott, és rájöttünk, hogy nem jó felé megyünk. Visszafordulva nagy nehezen megtaláltuk a jelzés folytatását .  Végül felértünk a hegygerincre, a kilátás csodás volt. Csillag toronyiránt el akart indulni a túlsó hegyre, nem baj, hogy szakadék volt alattunk... Megtaláltuk a geoládát is nagy mohosság alatt. 


Visszafelé megtaláltuk a Pálos forrást és kolostorromot is, fentről lefelé jőve jól látszott. Felfelé haladva csak valami kőhalom látszott az út mellett. Megérte megnézni, nagyon szép hely, gondozott, és a forrás vize is nagyon finom. A geoládát a megadott kép segítségével tudtuk csak megtalálni.


Szép délután volt, jót kirándultunk, szép helyeket láttunk, és még a két kiszemelt ládát is megtaláltuk. 🥰

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése