Isten tenyerén

Isten tenyerén
"Életem ott van Isten tenyerén azért nem félek én. Bármi fáj nekem, mosolyog a szemem. Száz jajszó között is bízom vakon, hitem fel nem adom. Rám törhet vadul ezer baj, veszély, Isten így szól: Ne félj! Miért is? Mitől is félhetnék én? az Isten tenyerén!"

2015. február 22., vasárnap

Február képekben :-)

 
Budapesten jártunk, hogy még a kiállítás bezárása előtt megtekinthessük Rembrandt és kollégái alkotásait. Klárit nem vittük magunkkal, mert várhatóan csak nyűglődött volna egész nap. Reggel nem sokkal nyitás után értünk a múzeumhoz, így szerencsénk volt, és elég hamar bejutottunk. Iszonyatos tömeg volt, lépni is alig lehetett. De jó volt látni élőben képeket, amikről valamikor tanultunk. Szép volt, és a gyerekeknek is élmény volt. Maga a múzeum is élmény volt - hatalmas, gyönyörű, lenyűgöző :-)
 
A festmények után a Hősök terét is megnéztük, végigsétáltunk a Városligeten, mert a következő célunk a Közlekedési Múzeum volt. De erre hangolva eleve úgy jutottuk el a helyszínre, hogy metrón közlekedve az 1-es metrón is utaztunk, hogy azt is láthassák, mint közlekedési történelmet.

A Közlekedési Múzeum teljesen felvillanyozta a társaságot. Amit lehetett kipróbáltak, mindent végignéztünk. Nagyon érdekes volt az egész. Csak az volt a baj, hogy közben a fényképezőt egy párszor sikerült eldobnunk, így kissé megsérült - szerencsére csak a külseje. 
Egyébként jó gondolat volt, hogy Klárit itthon hagytuk - mamáékkal és a keresztszüleivel töltötte a napot, amit bizonyára jobban élvezett. Mi is borzasztóan elfáradtunk a végére, de nagyon szép és tartalmas napunk volt ez a kirándulós szombat. :-)
10 éves lett a nagyfiú :-)


Farsangoltunk is  :-)
101 kiskutyák, könyvmoly, és természetesen harcos (mi más is lehetne?)


"ping-pong" lányok.... :-)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése