Isten tenyerén

Isten tenyerén
"Életem ott van Isten tenyerén azért nem félek én. Bármi fáj nekem, mosolyog a szemem. Száz jajszó között is bízom vakon, hitem fel nem adom. Rám törhet vadul ezer baj, veszély, Isten így szól: Ne félj! Miért is? Mitől is félhetnék én? az Isten tenyerén!"

2011. november 17., csütörtök

NAPRAFORGÓK - lemezbemutató

Már többször olvashattatok nálam  a Napraforgókról. Most is megkeresett az együttes vezetője, kedves évfolyamtársam, hogy elkészült az új lemezük, melynek nemsokára lemezbemutató koncertje is lesz. Íme az írás, amit küldött. Olvassátok, és hallgassátok őket (szépen énekelnek nagyon! :D)

Lemezbemutatóra készülünk
Ismét eltelt egy esztendő, és sem a Szövetség zenekarral, sem pedig a Napraforgók együttessel nem pihentünk. Sorra jártuk a kisebb-nagyobb településeket és fesztiválokat az év során, és szolgáltunk. Alaptagok cserélődtek a zenekarban - mentek és jöttek is - de kiegészültünk újakkal is. Mellette pedig készítettük talán legizgalmasabb lemezünket, a „Forog az esztendő kereke” címűt. A lemez onnan kapta a nevét, hogy a teljes egyházi évet állítja a fókuszba. Számtalan ünnepi cd létezik, de olyan kevés, ami több ünnepet is feldolgoz egyszerre. Így nemcsak Karácsonykor lehet hallgatni, hanem az év minden napján. Hosszú szelektálási folyamat végére 21 dalban állapodtunk meg, amit meghangszerelve felstúdióztunk a gyermekekkel. Az ünnepeket pedig összesen 8 acapella dallal választottuk el. A lemez jellegénél fogva egy ünnepi, emelkedettebb hangvételű lemez, nem tartozik a klasszikus gyermeklemezek közé, de mégis azt az űrt próbálja betölteni. A lemezborítót egy hívő grafikus tervezte és kivitelezte, szinte egy kis képes Bibliát kap, aki megvásárolja majd az albumot. A lemezbemutatóra már megindultak a próbák, hogy hozhassuk azt a színvonalat, amit a lemez megkíván. Természetesen most is lesznek zenészbarátok, vendégek, akik egy-egy dal erejéig besegítenek majd nekünk. Nagy álmunk teljesül azzal is, hogy közös színpadon szerepelhet majd pár dal erejéig, református énekkarunk, a Napraforgók gyermekcsapata és a Szövetség zenekar. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk december 17-én 16 órakor tartandó lemezbemutató koncertünkre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése